Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Duurzaam drukwerk

Ben je geïnteresseerd in duurzaam drukwerk? Een milieuvriendelijke werkwijze tijdens het ontwikkelen van kleine én grote drukwerkopdrachten heeft als resultaat dat wij duurzamer kunnen leven. Deze visie draagt drukkerij Efficiënta graag uit tijdens het realiseren van al jouw drukwerk.

Duurzaam ondernemen met je drukwerk van Efficiënta
Iedere ondernemer heeft te maken met MVO en hier doen wij dan ook graag actief aan mee. Wij zijn FSC®-gecertificeerd, wat jaarlijks opnieuw wordt gecontroleerd. Daarnaast werken wij enkel met inkt die is gemaakt van plantaardige oliën, wat minder chemisch afval als resultaat heeft. Dat is nog niet alles! Als premium partner van Paper for Paper geven wij papier een tweede, derde of tot zelfs een zesde leven! Onze afvalverwerking komt CO2-neutraal tot stand, zodat wij de aarde daar niet extra mee belasten. Het resultaat van een duurzame werkhouding is het bewust omgaan met onze leefomgeving. Daar zijn wij als team heel blij mee. Uiteraard heeft onze manier van werken geen enkele negatieve invloed op het eindproduct van je drukwerk.

Laat je drukwerk duurzaam en met een hoge kwaliteit realiseren
Al je originele ontwerpen druk je bij ons af. Graag bespreken we van tevoren de mogelijkheden met je, zodat je een helder beeld krijgt van het eindresultaat. Bij ons druk je zowel lage als hogere oplages. Neem contact met ons op door te bellen naar 0180 51 25 22.

Relevante pagina's
Foliedrukwerk | Fsc drukwerk | Kwaliteit drukwerk

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d IJssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Privacy Policy
Leveringsvoorwaarden