Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerijen Zuid-Holland

Efficiënta is een van de meest bekende drukkerijen in Zuid-Holland, gelegen in Krimpen aan den IJssel. Dat is niet zo gek, want veel toonaangevende bedrijven lieten al de meest bijzondere drukwerkopdrachten bij ons uitvoeren. Of het nu gaat om een eenvoudige of complexe opdracht, wij voeren het graag voor je uit in iedere gewenste oplage.  Laat ons weten wat je wilt, wij zorgen voor drukwerk van hoogwaardige kwaliteit.

De drukkerij in Zuid-Holland waarbij duurzaamheid centraal staat
Hoe mooi en belangrijk drukwerk ook is, meerdere facetten van deze producten zijn slecht voor het milieu. Al het papier dat nodig is, de inkt en de verpakkingen ervan: het is een belasting op onze aarde. Ons team is van mening dat duurzaam werken bijdraagt aan duurzaam leven. Daarom zorgen wij als een van de weinige drukkerijen in Zuid-Holland voor een C02-neutrale afvalwerking, zijn we FSC®-gecertificeerd en zijn we premium partner van de Paper for Paper-community. Hierbij maakt het niet uit of je een brochure in kleine oplage wilt laten printen of een nieuwe menukaart in hogere oplage voor je restaurant met vestigingen door heel het land. We leveren het graag bij je af!

Overduidelijk de beste kwaliteit
Heb jij een uitdagende drukwerkopdracht? Met spannende kleuren, speciaal papier of iets anders bijzonders? Wat je ook laat drukken, je bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. Samen met jou vinden we de juiste kleur- en papiersamenstellingen, zodat jouw ontwerp het best tot zijn recht komt.

We voorzien je graag van persoonlijk advies
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een heel speciaal verzoek en vraag je je af of er wel drukkerijen in Zuid-Holland zijn die dit aankunnen? Wij kunnen het! Je neemt eenvoudig contact met ons op door bijvoorbeeld te bellen naar 0180 51 25 22 of het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Relevante pagina's
Duurzaam drukwerk | Foliedrukwerk | Fsc drukwerk

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d IJssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Privacy Policy
Leveringsvoorwaarden