Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerij Overschie

Kom naar de drukkerij in de buurt van Overschie als je verzekerd wilt zijn van kwaliteit. Efficiënta is door de grote hoeveelheid ervaring en passie de perfecte plek om je drukwerk te laten maken. We denken graag samen met je na over het ontwerp en een bijpassende originele toepassing.

De drukkerij waar je heen gaat met je project ligt in de buurt van Overschie
Ons team helpt je graag bij de uitwerking van je ontwerp. De productie wordt gerealiseerd op onze machines van hoge kwaliteit, digitaal gedrukt, in full colour offset of in PMS kleuren gedrukt. Ons bedrijf is een drukkerij in de buurt van Overschie met een eigen productie. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor je ontwerp. Zo kun je bij ons terecht voor zowel hoge als lage oplagen.

Efficiënta is meer dan alleen een drukkerij
We zijn een enthousiast en betrokken team. Ook dragen we allemaal ons steentje bij aan een beter milieu. Alle productie wordt zo veel mogelijk zonder chemische stoffen gedaan. Zo is de inkt waarmee we jouw ontwerp afdrukken gemaakt op basis van plantaardige oliën. Ook is al het papier FSC®-gecertificeerd en zijn wij premium partner van de Paper for Paper-Community.

Jouw ontwerp gedrukt door professionals
Ga niet zomaar naar iemand toe om je ontwerp te laten drukken. Verzeker je ervan dat dit door een professional als Efficiënta gebeurt. Wij zorgen dat al je ideeën perfect overkomen op papier. Voor vragen of het maken van een afspraak mail je ons of bel je naar 0031 180 51 25 22. Je vindt onze drukkerij aan de Burgemeester Aalberslaan 78 in Krimpen aan den IJssel, in de buurt van Overschie.

Relevante pagina's
Drukkerij schiedam | Drukkerij schoonhoven | Drukkerij westland

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d IJssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Privacy Policy
Leveringsvoorwaarden