Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerij Ouderkerk aan den IJssel

Jouw opdracht laat je maken bij Efficiënta, de drukkerij vlakbij Ouderkerk aan den IJssel. In onze drukkerij in Krimpen aan den IJssel is dagelijks een gemotiveerd en vakkundig team aan het werk. Met die ervaring zorgen we ervoor dat ieder project met hoge kwaliteit en originaliteit gemaakt wordt.

Origineel drukwerk gemaakt bij de drukkerij vlakbij Ouderkerk aan den IJssel
Wil je niet dat jouw ontwerp zo maar bij iemand op de papierstapel belandt? Dan kom je naar Efficiënta. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden om tot een creatief resultaat te komen. Er zijn diverse dingen mogelijk. Zo zorg je met speciale scratch-off inkt dat een gedeelte van je tekst niet direct zichtbaar is. Op die manier zorg je bijvoorbeeld voor een interactieve folder. Of een uitnodiging met een bijzondere vouwwijze. Kortom, genoeg mogelijkheden bij ons team in de drukkerij vlakbij Ouderkerk aan den IJssel.

Welke kleur past bij jouw project?
Niet alleen de vorm en de uitvoering van de opdracht zijn op verschillende manieren mogelijk, ook de keuze van papier en kleur is belangrijk. Bij ons kan je terecht voor digitaal en full colour drukwerk, gedrukt in CMYK, PMS-kleuren of daar een combinatie van!

Kom een kijkje nemen in onze drukkerij
Al besloten hoe je project eruitziet? We denken graag met je mee. Kom langs bij de drukkerij aan de Burgemeester Aalberslaan 78 in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Ouderkerk aan den IJssel. Bellen is uiteraard ook mogelijk via 0031 180 51 25 22.

Relevante pagina's
Drukkerij overschie | Drukkerij schiedam | Drukkerij schoonhoven

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d IJssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Privacy Policy
Leveringsvoorwaarden