Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerij Krimpenerwaard

Efficiënta, de drukkerij in de Krimpenerwaard, heeft alles wat je zoekt voor jouw drukwerkopdracht! Met ons enthousiaste en ervaren team werken we hard om iedere productie tot een succes te brengen. Dit doen we met behulp van diverse technieken in onze eigen productie. Zo kun je bij ons terecht voor offset én digitaal drukwerk.

Iedere oplage perfect in de eigen drukkerij van Efficiënta, in de Krimpenerwaard
Er zijn verschillende redenen waarom wij jouw project tot het beste resultaat brengen. Zo wordt alles gedrukt in onze eigen drukkerij in Krimpen aan den IJssel, in de Krimpenerwaard. Dit zorgt ervoor dat wij adequaat kunnen inspelen op de wensen van jou of jouw klant. Ook voor een lagere oplage of meerdere afleveradressen kom je naar ons.

De mogelijkheden zijn enorm
Alles wat wij drukken wordt zo duurzaam mogelijk gemaakt. Zo zijn onze inkten op basis van plantaardige oliën, wat beter is voor het milieu. Behalve standaard drukwerk behoort het drukken van fluorescerende of PMS kleuren ook tot de mogelijkheden. Onze drukkerij in de Krimpenerwaard heeft een divers aantal machines en ruime collectie FSC®-gecertificeerde papiersoorten die zorgen voor het perfecte resultaat.

Maak kennis met onze kwaliteit en service
Naast onze passie en kwaliteit proberen we ons ook te onderscheiden met de service die we bieden. Vaak is het fijn om vooraf nog even een proef te zien van jouw opdracht, dan brengen we die graag bij je langs. Voor vragen bereik je ons via de mail of telefonisch op 0031 180 51 25 22.

Relevante pagina's
Drukkerij lekkerkerk | Drukkerij naaldwijk | Drukkerij ouderkerk aan den ijssel

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d IJssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Privacy Policy
Leveringsvoorwaarden