Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerij Capelle aan den IJssel

Kom met je opdracht naar Efficiënta, de drukkerij vlakbij Capelle aan den IJssel. Bij ons ben je verzekerd van een hoge kwaliteit drukwerk. Door onze eigen productie hebben wij meerdere mogelijkheden. Je bent bij ons aan het goede adres voor zowel hoge als lage oplagen. Wij drukken alle opdrachten zo duurzaam mogelijk.

De drukkerij die je zoekt vlakbij Capelle aan den IJssel is Efficiënta
Ben je bezig met een idee of ontwerp en heb je inspiratie nodig? Bij onze drukkerij vlakbij Capelle aan den IJssel denken we maar al te graag mee. Dit is een greep uit ons creatieve portfolio:

  • Pop-up kaarten
  • Scratch-off inkt
  • Lasergravure in karton

Duurzaam ondernemen begint bij onze drukkerij
Tegenwoordig is iedere ondernemer bezig met MVO. Ook wij doen hier actief aan mee. Zo zijn wij FSC®-gecertificeerd en wordt dit ieder jaar opnieuw gecontroleerd. Tevens zijn wij premium partner van de Paper for Paper-community die zich actief bezighoudt met het recyclen van papier. Onze drukkerij maakt geen gebruik van chemicaliën of schadelijke oplosmiddelen. Op die manier helpt onze drukkerij in de buurt van Capelle aan den IJssel mee aan een beter milieu. 

Neem direct contact met ons op
Wij werken graag samen met je alle ideeën uit. Ons creatieve team van de drukkerij in Krimpen aan den IJssel denkt mee en geeft een duidelijk beeld van de haalbaarheid van de opdracht. Vul ons contactformulier in of stuur een mail, dan nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Relevante pagina's
Drukkerij denHaag | Drukkerij dordrecht | Drukkerij krimpenerwaard

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d IJssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Privacy Policy
Leveringsvoorwaarden