Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerij Bleiswijk

Profiteer direct van de hoge kwaliteit bij de drukkerij in de buurt van Bleiswijk. Bij Efficiënta in Krimpen aan den IJssel weet je zeker dat alles wordt gedrukt door een enthousiast en betrokken team met veel ervaring. Wij zijn een drukkerij met eigen productie. Dit houdt in dat we je de beste kwaliteit voor zowel hoge als kleinere oplages garanderen. Het is bij ons mogelijk om de oplages op meerdere adressen af te leveren.

Hoge kwaliteit bij Efficiënta, de drukkerij in de buurt van Bleiswijk
Wil je drukwerk op een creatieve, originele manier drukken? Bij Efficiënta gaan we graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Door onze ervaring binnen dit vakgebied is geen opdracht te complex. Wil je een bordspel maken of een pop-up kaart? Bij onze drukkerij vlakbij Bleiswijk wordt het voor je geregeld. Tijdens het drukproces proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. Zo is alle inkt die wij gebruiken gebaseerd op plantaardige oliën. Dit is beter voor het milieu dankzij het lagere gehalte aan vluchtige organische stoffen.  

Neem een kijkje in ons portfolio
We doen geregeld het drukwerk voor verschillende grote opdrachtgevers. Zo vind je restaurants in Nederland waarbij de menukaarten die door ons gedrukt zijn, zoals Jamie’s Italian. De PMS kleuren komen perfect naar voren op het papier, beter dan de gewone full colour range. Dit is ook mogelijk bij fluorescerende inkten. Om je een idee te geven wat de capaciteit is van onze drukkerij nabij Bleiswijk, zetten we wat voorbeelden op een rij:

  • Bordspel voor Diergaarde Blijdorp
  • Creatieve folder met gebruik van inkt die je kunt wegkrassen
  • Verpakkingen van lokale bier van de Kaapse Brouwers

Maak een afspraak voor jouw volgende project
Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van je ideeën. Ons kleine, betrokken team levert werk met hoge kwaliteit. We zijn te bereiken via 0031 180 51 25 22. Uiteraard beantwoorden we ook graag je mail.

Relevante pagina's
Drukkerij bodegraven | Drukkerij capelle aan den ijssel | Drukkerij denHaag

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d ijssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Klik hier voor onze Privacy Policy