Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk contactmogelijkheden

V  Drukkerij met eigen productie
V  Drukwerk in hoge kwaliteit
V  Gebruik van inkten met plantaardige oliën 

Drukkerij Bergambacht

Je komt naar de drukkerij in de buurt van Bergambacht voor verschillende redenen. Bij Efficiënta in Krimpen aan den IJssel werkt een betrokken gepassioneerd team met veel ervaring. Wil je felle kleuren af drukken of juist een gecompliceerd ontwerp? We luisteren graag naar alle ideeën en wensen. Met ons betrokken team zijn we in staat om jouw opdracht te realiseren.

Efficiënta is dé drukkerij in de buurt van Bergambacht

Onze drukkerij is voorzien van diverse apparatuur die iedere opdracht perfect afdrukt. Het is hierbij geen probleem dat je idee wellicht wat complex lijkt. Dit zien wij juist als een uitdaging. De mogelijkheden bij onze drukkerij nabij Bergambacht zijn enorm. Zo kom je naar ons voor:

  • Creatieve folders en brochures
  • Originele menukaarten
  • Zelfkopiërende bloks

Je brengt het idee naar ons en we gaan samen aan de slag om te zorgen dat alles met perfectie wordt uitgevoerd.

Duurzaamheid is een groot onderdeel van ons proces

Bij Efficiënta denken we niet alleen aan onze klanten, maar ook aan het milieu. Er zijn diverse manieren waarop we dit doen. Zo is het papier wat we gebruiken in de drukkerij vlakbij Bergambacht FSC®-gecertificeerd en zijn wij premium lid van de Paper for Paper-community. Daarnaast is alle inkt waar wij mee drukken gemaakt van plantaardige oliën. Dit is beter voor het milieu vanwege het lagere gehalte aan vluchtige organische stoffen.

Laat je product drukken met hoge kwaliteit

Creatieve en originele folders en flyers druk je bij ons. Wij geven een eerlijk en haalbaar advies over de opdracht. Bij Efficiënta is het mogelijk om zowel hoge als kleinere oplages te drukken. Bel ons om een afspraak te maken op 0031 180 51 25 22. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Relevante pagina's
Drukkerij bleiswijk | Drukkerij bodegraven | Drukkerij capelle aan den ijssel

Het resultaat van duurzaam werken is dat we ook duurzamer kunnen leven.

from efficiënta with love

Efficiënta | Burgemeester Aalberslaan 78 | 2922 BE Krimpen a/d ijssel
+31 180 512 522  |  info@efficienta.nl

Klik hier voor onze Privacy Policy